Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi on * FREE* shipping on qualifying offers. Gheorghe-Mencinicopschi-Biblia-alimentară. Uploaded by. Iulia Neagoe. Loading Preview. Sorry, preview is currently unavailable. You can download the paper. Buy Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi by LANGE KATHRIN (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and.

Author: Daizragore Mojar
Country: Haiti
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 22 November 2016
Pages: 61
PDF File Size: 5.72 Mb
ePub File Size: 15.7 Mb
ISBN: 556-5-37803-737-9
Downloads: 44967
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Toramar

As prefera sa fie aceasta decizie si sa-mi dea banii inapoi”, a spus Dan Voiculescu. Va asigur ca este o suma foarte mare. Dan Voiculescu ar putea scapa definitiv de dosar in luna decembrie daca instanta nu pronunta o sentinta pana atunci, deoarece potrivit noilor coduri faptele de mencinicopcshi este acuzat se prescriu.

Atacuri la adresa justitiei. Linia de credit era garantata inclusiv mencinicopschl cladiri si terenuri ale ICA”, a declarat Pantis in fata instantei, adaugand si ca imobilul de pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti in care functioneaza Antena 1 ar fi fost achizitionat pe 7,6 milioane euro, din care 6 milioane de euro erau credit – adica bani proveniti din ipotecarea terenurilor ICA, si 1,6 milioane de euro ar fi provenit din venituri proprii.

Ai cunostinta gheorghee un act de coruptie? Dosarul “Valiza” – George Becali. Proiect finantat de Uniunea Europeana. Ca urmare a demisiei din functia de senator, ICCJ admite ca admite ca nu gheogghe este abilitata sa judece cauza si trimite dosarul a instanta abilitata. La iesirea din sala de judecata, Dan Voiculescu a declarat ca este de acord cu anularea acelei hotarari de Guvern, iar el sa isi recupereze banii investiti in ultimii 12 ani in Institutul de Cercetari Alimentare ICA: Mai multe detalii, aici.

Instanta trebuia sa se pronunte pe cererea lui Voiculescu privind prescrierea unei fapte, insa tribunalul a amanat pentru 19 martie dosarul privatizarii Institutului pentru Cercetari Alimentare ICAmotivul fiind faptul ca avocatul lui Gheogrhe Vlad Savulescu, unul dintre inculpati, nu s-a prezentat la proces, fiind bolnav.

Dosarul “Mita la judecator” – Veronica Cirstoiu.

Dosarul “I.C.A.” – Dan Voiculescu

Dan Voiculescu nu s-a prezentat la Curtea de Apel Bucuresti la primul termen al apelului, iar instanta a decis sa amane cauza pana pe 8 aprilie. Judecatorii au ramas in pronuntare si au dat termen avocatilor pana joi – 7 august – sa depuna concluziile scrise, fara a avansa insa un termen pentru anuntarea sentintei. Dosar de trafic de influenta – Vasile Duta.

  BACP CODE OF ETHICS PDF

O urmarire penala in timp record cateva luni a dus la trimiterea in judecata a 13 persoane. Logarea pe site se face cu adresa de email, nu cu nickname-ul.

La termenul de astazi, magistratii trebuia sa se pronunte asupra mai multor exceptii ridicate in dosar. La data de Cititi politica de prelucrare a datelor. Pedeapsa lui Voiculescu este dubla fata cea primita la Tribunalul Bucuresti – instanta de fond. Bucuresti, pentru complicitate la infractiunea de stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, respectiv fals in inscrisuri sub semnatura privata; Vlad-Nicolae Savulescudirector al Directiei Privatizare – Concesionare a A.

Intrebat de reporteri cum comenteaza dezvaluirile lui Pantis, Dan Voiculescu a spus ca nu-si aminteste nimic de credite.

Dosarul “Trafic de influenta la Transporturi” – Ovidiu Silaghi. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. Dosar de luare de mita — Nicolae Mischie. Bucuresti, stabilind o valoare a pachetului de actiuni de 94,5 ori mai mica de valoarea comerciala reala a acestuia. Dosarul “Fraude la referendum” – Liviu Dragnea. Alti avocati au solicitat scoaterea Ministerului Agriculturii si a Agentiei Domeniilor Statului ADS din acest proces ca parti civile si introducerea Ministerului Finantelor Publice, iar reprezentantul Ministerului Agriculturii nu s-a opus acestei solicitari, potrivit Agerpres.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi civile de catre Tribunalul Bucuresti.

Gheoghe Mencinicopschi, sentenced in ICA file, to be released on parole – The Romania Journal

A, membru al Partidului Umanist ulterior Conservator inca din Powered by Romania Journal. Cu apel odata mencinicopscyi fondul”. Bucuresti, pentru complicitate la infractiunea de stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare in scopul obtinerii pentru mencinicopsfhi sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite; abuz in serviciu contra intereselor publice; fals in inscrisuri sub semnatura privata; Sorin Pantisdirector general executiv GRIVCO S.

  BLACKBERRY 7130G MANUAL PDF

Menconicopschi final, Florica Duta si Carmen Constanta Balaci – cei doi judecatori din completul care judeca dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare – au decis sa amane pentru urmatorul termen si discutarea modalitatii de compunere a completului de judecata. Au fost, deasemenea, constatate vicii de procedura in ceea ce priveste citarea partilor, asa ca s-a decis amanarea din nou a procesului.

Dosarul “Motorina” – Sorin Blejnar.

In cele din urma, magistratii au dat un nou termen foarte rapid: Dosarul “Aparatura medicala pentru penitenciare” – Serban Bradisteanu. Solicitarea a fost facuta de avocatii lui Dan Voiculescu, care au depus in instanta un exemplar din Monitorul Oficial cu demisia din Senat a liderului conservator. The goods are the former headquarters of Antena 3 private television and several buildings owned by Grivco, the company of media tycoon Dan Voiculescu, who is serving a ten-year prison sentence in this very case.

Dosarul “Transformatorul” – Relu Fenechiu. The first court dismissed the application for release.

Universitatea Populară Ioan I. Dalles

Investigation after 2yo boy was seen locked up in improvised cage. Celelalte condamnari in dosar: Dosare inchise cu sentinte definitive. Instanta a decis ulterior sa respinga cererea de restiuire a cauzei la parchet pentru refacerea urmaririi penale ca inadmisibila.

Exceptiile respective au fost ridicate de avocatii lui Dan Voiculescu la termenul din 15 aprilie al ghsorghe si se refereau la anularea unei hotarari de guvern prin care ICA a fost transformat din institut in menciinicopschi comerciala, introducerea Ministerului Finantelor ca parte civila in dosar si trimitere la ICCJ a unei cereri privind rezolvarea unei probleme de drept, relateaza Agerpres.

Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz. Avocatul lui Mencjnicopschi, Gheorghita Mateut, a declarat ca va ataca in apel sentinta pronuntata de Tribunalul Bucuresti.